▲Top 

SOLIVI is een divisie van BCS bv die in 2000 gestart is met klank en licht voor evenementen vanuit een uitgebreide technische kennis op het vlak van computers, netwerken, elektriciteit en elektronica.


Deze aktiviteit werd gaandeweg uitgebreid met audio en video en met eigen ontwikkelingen in LED technologie en het aanbieden van oplossingen op maat.


Met de komst van onze nieuwbouw werd dan domotica geïmplementeerd. De keuze voor Velbus werd gedaan aan de hand van onze ervaring in hoge beschikbaarheid van computersystemen, waar een gedistribueerde topologie zonder centrale eenheid een duidelijke voorkeur genoot.


Ondertussen is er enkele jaren geleden een verschuiving in aktiviteit ontstaan, weg van de entertainment sector naar de domotica, die vandaag de hoofdaktiviteit geworden is, samen met LED verlichting.


Hierdoor is onze kennis en samenwerking met de fabrikant Velbus zodanig gegroeid, dat wij nauw betrokken werden bij het testen en feedback geven op verschillende produkten vooraleer deze op de markt werden gebracht. Wij hebben zelfs aan de basis gelegen van produkten die standaard in het gamma opgenomen werden, en wij hebben in onze eigen onderzoek en ontwikkeling ook enkele eigen produkten uitgebracht die het gamma vervolledigen.


Klantentevredenheid is onze eerste bekommernis, en vermits wij dit ook waar maken, is het mogelijk om onze telefonische support 7/7 tussen 10u en 22u gratis aan te bieden voor onze Velbus klanten.