▲Top 

Ons belangrijkste doel is om een Velbus domoticaproject tot volle tevredenheid van onze klant uit te voeren. Het is daarom van het grootste belang om een perfect begrip te hebben van de klantbehoeften zodat we correct kunnen adviseren wat op technisch niveau nodig is om aan de vraag te voldoen. Zodra dit duidelijk is, is het belangrijk om een goed gestructureerde manier te hebben om de implementatiefase van het project te begeleiden en hiervoor hebben we verschillende hulpmiddelen om ons te ondersteunen.

Allereerst gebruiken we onze checklist om ervoor te zorgen dat er tijdens het overleg met de klant niets wordt overgeslagen. Meer details zijn ook beschikbaar in onze roadmap.


Ten tweede gebruiken we alle verzamelde gegevens tijdens het overleg als invoer voor onze Capacity Planner. Onze Capacity Planner is het essentiële hulpmiddel voor het beheren en optimaliseren van de configuratie, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit van het Velbus-systeem. Het helpt ervoor te zorgen dat het systeem de noodzakelijke middelen en capaciteit heeft om aan de gebruikersbehoeften te voldoen.


Met alle gegevens aanwezig, kan het gedetailleerde ontwerp starten, gevolgd door het fysieke deel: het samenstellen van de kasten, alles voorprogrammeren, labelen en documenteren zodat de installatie op locatie een plug-and-play activiteit wordt zonder verrassingen.


Op deze manier van werken kunnen we al jaren foutloze configuraties leveren aan DIY-klanten in België en Europa.


Hier kunt U onze dienstverlening in detail bekijken.


    

En dit zijn de plannen voor beide kasten


    

En dit zijn de schemas voor de keuring