▲Top 

Voor uw project is het belangrijk dat u uw behoeften zo nauwkeurig mogelijk definieert, rekening houdend met de toekomstige ontwikkelingen. Als u elementen over het hoofd ziet, kan dit later zeer kostbaar zijn om uit te voeren of zelfs onmogelijk worden.
Deze checklist helpt u om door de meest gebruikte functies te bladeren die onze klanten in het verleden hebben geïmplementeerd.

Selecteer de items die u potentieel wenst op te nemen in uw project, u kunt de selectie behouden, afdrukken en het tijdens de vergadering met ons bespreken. We houden uw selectie niet bij, vergeet het niet af te drukken (u kunt het afdrukken naar een pdf om papier te besparen) omdat uw invoer verloren gaat als u de pagina sluit.


Over energie-efficiëntie:


Over beveiliging:Over comfort:

en/of vouwgordijnen

Over bestaande apparaten om te bespreken:


Over audio / video integratie:
Over het installeren:
Over buiten:

(bewegingssensor)Over de kelder :

/ StopcontactOver de begane grond :


Over de eerste verdieping:
Over de zolder:

Over schaalbaarheid:

Sommige zaken die we over het hoofd zagen:Door rekening te houden met al deze factoren en de vragen te beantwoorden, kunt u uw domotica behoeften beter definiëren en dit zal een grote hulp zijn tijdens het vergaderen.

Uiteindelijk kunt u de checklist afdrukken (ctrl-P) en meebrengen naar de vergadering zodat wij u kunnen helpen bij het bepalen van de configuratie, vooral als u niet bekend bent met de technische aspecten van het systeem of als u twijfels heeft over bepaalde onderwerpen. Wij kunnen deskundig advies geven over Velbus en u helpen om te bepalen wat het beste is voor u en uw huis.